Ilyen egy ötcsillagos fürdő

Bükfürdő - strandCsillagot kapnak a fürdők is. Az élményfürdők, a gyógy-, a strand- és a wellnessfürdők is csatlakoznak a minősítési rendszerhez. Eddig a szálláshelyeket "csillagozták" csak, most azonban más turisztikai szolgáltatásokra is kiterjed a nemzeti tanúsító védjegyrendszer.

Reklám

Mitől lesz ötcsillagos egy fürdő?


Ha az alapvető feltételeknek megfelelő, már jó minősítést kaphat. Nézik a működési és a műszaki feltételeket, a szolgáltatásra vonatkozó választékot és a színvonalat, a humán felkészültséget, a dolgozók szakképzettségét. A jó értékelésben számít a fürdő elhelyezkedése, megközelíthetősége, infrastruktúrája, vízminősége vagy akár a munkatársainak nyelvismerete - olvasható a Magyar Fürdőszövetség közleményben.


A kapott védjegyet a fürdő öt éven át használhatja. A csillagok pedig a magas minőségű szolgáltatások pozitív megkülönböztetésére szolgálnak. A fürdő csillagai garanciát nyújtanak a szakmai elvárásoknak megfelelő színvonalú fürdőszolgáltatás minőségére, és megszerzésük jelentős piaci előnyökkel is járhat - közölték.


A tanúsító védjegyrendszerhez a szolgáltatók önkéntesen csatlakozhatnak.


Kíváncsi rá, milyen pluszszolgáltatásokkal várja a Bükfürdő Gyógy- és Élménycentrum? Mitől válik élménnyé itt a kikapcsolódás? Nézze meg itt!

Reklám

Minden jog fenntartva © 2012 Spamagazin - Készítette: Burkon Média