Wellness a dolgos hétköznapokban - estébe nyúló lazulás

fürdőzés munka utánKözeledik szeptember, kénytelenek vagyunk visszarázódni a dolgos hétköznapokba. A sok munka olykor megterhelő és stresszes.

Reklám

Nehezen lehet ezzel mit kezdeni, a külső tényezőkön komplikált változtatni. A lehetőség azonban ott van mindenki előtt, hogy tegyen a testi és lelki békéért.
Tőlünk nyugatabbra már nem megy ritkaságszámba, hogy hetente egy napot kineveznek wellness-napnak. Bizonyára sokan vannak az olvasók között olyanok, akik egy-egy napot a barátaikkal töltenek kikapcsolódásként. Nevezzük ezt mondjuk wellness-szerdának. Ekkor beülnek egy sörre, üdítőre, kávéra egy kocsmába vagy kávézóba. Ez önmagában jó, ki is kapcsolja az embert, viszont a testre és a lélekre nem mindig hat olyan pozitívan.

Ha megnézzük, mennyit költ a "wellness-szerdán" az ember, kiderül: több ezer forintot hagy ott a vendéglátósnak.
Ha a maximális feltöltődésre és testi, lelki kényeztetésre vágynak, nem kell mást tenni, csak felkeresni egy wellness fürdőt, és munka után ellazulni egyet.
Ha mondjuk a barátokkal a vízben ülve beszélitek meg a heti dolgokat, sokkal hatékonyabb a kikapcsolódás. Ez tudományosan is igazolt. Természetesen itt lehetőség van plusz szolgáltatások igénybevételére is. A masszázs, a szauna és a spa minden formája kipróbálható.


Beszéljünk az árakról. Egy személy délutáni belépője 1600 forint körül alakul. Mondjuk délután háromtól este hétig tart a program. Pár óra élményfürdős kikapcsolódás hetente teljesen felfrissíti az embert. A beülős napokról sem szeretnénk lebeszélni senkit, de javasoljuk, hogy rendszeresen iktassanak be wellness-szerdát a programjukba. Higgyék el, feltölti a testet és a lelket is. Pár ezer forint a stressz ellen a jó alvásért és az egészségért nem sok.

Reklám

Minden jog fenntartva © 2012 Spamagazin - Készítette: Burkon Média