Ön hogyan wellnesselne? Az előrejelzések szerint ezek az igények

A Wellness Tourism Worldwide kutatásiból az látszik, hogy a wellness nagy változáson megy keresztül. Egy teljesen új világ nyílhat meg a következő években.

ReklámA legfontosabb talán: a fogyasztók is felismerik, a vakáció során lehetőségük van arra, hogy javítsanak egészségi állapotukon.
Mentálisan "helyreállíthatják" magukat. Olyan helyekre mennek, ahol lehetőség van a lelki feltöltődésre. A vízi kikapcsolódás mellett a meditáció és a jóga is fontos szerepet kap - vélik.


Elképzelhető, hogy az orvos is felírja a jövőben a kötelező vakációt, mint gyógymódot. Hiszen egy jó wellness a stressz ellenszere lehet. A wellness részeként komoly szerepet kap a testmozgás és az étkezés.


A fürdők is változtatnak a kínálatukon, és még inkább az említett fogyasztói igényekre koncentrálnak. Lehetőséget kínálnak a testi, lelki megújulás minden formájára. A masszázsok, a szaunázási lehetőségek és a különféle egyéb gyógyfürdős szolgáltatások mellett a tradicionális természetes gyógymódok is előtérbe kerülnek.


>>> Ezeknek a szolgáltatásoknak nagy rész itt is elérhető. <<<


Írtunk már róla, hogy a jövőben az autentikus, népi, egyben naturális szolgáltatások továbbra is népszerűek lesznek. Így a kínai és thai kezelések. Ezek mellett pedig az indiai kúrák, az ájurvéda, ami kiemelt részét képezi majd a wellnessnek az elkövetkezendő években.


Kipróbálna természetes gyógymódokat, lazítana egyet, feltöltődésre, megújulásra vágyik? Itt része lehet mindezekben - klikk!


Kapcsolódó korábbi írásunk: Így fogunk wellnesselni a jövőben

Reklám

Minden jog fenntartva © 2012 Spamagazin - Készítette: Burkon Média