Húzódások, csonttörések és balesetek utáni rehabilitációban is segít a gyógyfürdő - mutatjuk, hogyan lehet olcsóbb a kezelés

GyógyvízCsonttörések és baleset utáni rehabilitációban is segítenek a gyógyfürdőben dolgozó szakemberek. Sajnos előfordul, hogy egy-egy baleset után szükségesség válik a kúrák, kezelések alkalmazása.

Reklám

Ahhoz például, hogy a csonttörés után a teljes funkció visszaálljon, sok időre van szükség. Az eredményes javulás érdekében célszerű gyógyfürdős kezeléseket alkalmazni.


A különböző célzott kezelések mellett önmagában a gyógyvíz is képes felgyorsítani a gyógyulási folyamatot. A tapasztalt fájdalom is enyhíthető. A gyógyvíznek ugyanis számos jótékony hatása ismert. A kezelések sora is rendkívül hosszú. A masszázsok, gyógytornák, különféle kádfürdők és pakolások is segítenek a teljes gyógyulásban.


Nem csak törések esetén célszerű a gyógyvizes kúra alkalmazása, hanem zúzódásokkor, húzódásokkor is. Ezek a problémák képesek maguktól is gyógyulni. Ez az idő azonban hosszú. A gyógyfürdős kezelések ebben az esetben is gyorsíthatnak a gyógyító folyamatokon.


Egyes egészségügyi problémák gyógyfürdős kezelését a tb is támogatja. Arról, hogy milyen, társadalombiztosító által támogatott kezelések vehetők igénybe a gyógyfürdőben, itt olvashat.


Fontos azt is tudni, hogy az említett támogatott kúrák, kezelések SZÉP-kártyával is megvásárolhatók. A fürdőbelépő, szauna, gyógy- és wellness kezelések mellett augusztus 1-jétől tb-s kezelések vásárlására is használható a SZÉP-kártya - tájékozódjon a részletekről.

Reklám

Minden jog fenntartva © 2012 Spamagazin - Készítette: Burkon Média