Bor, szőlő kívül, belül - a gyógyfürdőzés során sem maradhat ki

Őszi masszázs a gyógyfürdőbenHamarosan itt a szüret időszaka. Hogyan kapcsolódik ez a gyógyfürdőzéshez, a wellnesshez? Mutatjuk.

Reklám

 


A szőlő, mint tudjuk számos, egészségre jótékony hatást gyakorló anyagban bővelkedik. Javítja a keringést, sejtmegújító és a szívet is támogatja. Többen inkább a belsőleg történő alkalmazását ismerjük, de a szőlő masszázs során is kitűnően hasznosítható.


A gyümölcs antioxidánsokban gazdag, képes arra, hogy elmulassz a gyomorpanaszokat és az emésztőrendszert is tisztítja, fiatalító, sejtmegújító hatása is van. Segít megbirkózni a stresszel és a fáradság leküzdésében is támogatja a szervezetet a szőlő.


Érdemes kipróbálni masszázs során is


A szőlő belsőleg és külsőleg alkalmazva is képes megtámogatni az egészséget. Antioxidáns tartalmának köszönhetően a bőr sejtjei is megfiatalodhatnak. A gyógyfürdőben egy wellnesskezelés során a szőlő magját hasznosítják. Például a Hungarikum masszázskor a szőlőmag krémhez Tokaji Aszút is kevernek. A szőlőmag krém vitaminokban gazdag, főként C és B vitamint tartalmaz. Az ilyen masszázs hidratálja a bőrt, megvédi a kiszáradástól. Könnyen felszívódik, bársonyos tapintásúvá, rugalmassá válik a bőr. 


Kipróbálná? Klikk a részletekért!

Reklám

Minden jog fenntartva © 2012 Spamagazin - Készítette: Burkon Média