Termál szezonnyitót tartottak Bükfürdőn, ugyanitt átadták „A legkedveltebb vasi fürdőhely” díjat is (VIDEÓ)

Díjátadó - Vas megye legkedveltebb fürdőjeBükfürdőn tartották a termál szezonnyitót. Ugyanitt rendezték a Vas Népe "Keressük a megye legkedveltebb fürdőhelyét” elnevezésű játékának díjátadóját is.

Reklám

Bükfürdő idén kétszeresen is nyert, a vendégek osztályzatai alapján és a közönségszavazatok számát tekintve is az első helyen végzett. A díjat a megyei napilap főszerkesztője, Halmágyi Miklós adta át dr. Németh Istvánnak, a Büki Gyógyfürdő Zrt. elnök-vezérigazgatójának.

A Vas Népe főszerkesztője a díj átadása előtt elmondta: ezúttal nem szakmai zsűri értékelte a fürdőket, hanem a vendégek döntöttek. Az általuk adott osztályzatok alapján az élen idén Bükfürdő végzett.

Dr. Németh István beszédében megköszönte az érintetteknek, hogy munkájukkal hozzájárultak a fürdő sikeréhez, eredményességéhez.

Az eseményen többek között beszédet mondott dr. Horváth Viktória, a Nemzetgazdasági Minisztérium helyettes államtitkára, Harangozó Bertalan kormánymegbízott és Kovács Ferenc, a Vas Megyei Közgyűlés elnöke.

A helyettes államtitkár úgy fogalmazott, hogy Magyarország az elmúlt hét évben felkerült a világ turisztikai térképére, jelentős kapacitásbővüléssel járó fejlesztések történtek, a következő éveknek már - szavai szerint - a minőség fejlesztéséről és az ágazat versenyképességének növeléséről kell szólnia.

A gyógyfürdők és a termálfürdők számára az igazi szezon ősszel kezdődik! Erre szeretnék felhívni az érintettek figyelmét minden évben ilyenkor a termál szezonnyitó alkalmával - hangzott el.

 

 

Reklám

Minden jog fenntartva © 2012 Spamagazin - Készítette: Burkon Média