Szeretné tudni, hajlamos-e az ízületi gyulladás kialakulására?

Megelőzhető az ízületi gyulladás. Egy új vérvizsgálat segíthet abban, hogy időben kezelni kezdjék a betegséget. A tesztet brit tudósok fejlesztették ki, és állítják, hogy öt éven belül mindenki számára elérhető lesz.

ReklámRendkívül fontos lenne, ha időben felismernék az ízületi gyulladás jeleit, hiszen célzott kezeléssel karbantartható a probléma.
Az új vizsgálatnak köszönhetően az orvosok felismerhetik azt, mely páciensek állapota romlik belátható időn belül, és az is kiderülhet így, hogy valakiben megvan-e a hajlam a degeneratív ízületi gyulladás kialakulására - olvasható a hazipatika.com oldalon.


Az ilyen degeneratív ízületi gyulladás a csontok fokozatos romlását jelenti. Ez a leggyakoribb az ízületi gyulladások között. Ennek során az ízületek területén porcpusztulás jön létre. Különösen veszélyeztetettek azok, akik túlterhelik az ízületeiket, náluk a teherviselő ízületek érintettek a leginkább, így a derék, a csípő és a térd. Jellemzően idős korban alakul ki a betegség, amely látható tünetekkel is jár. Gyakran alakul ki a probléma férfiaknál.


Többször írtunk már az ízületi gyulladások kezeléséről. A SpaMagazin tünetkeresőjében közöltük, hogy a betegség aktív szakaszában fizikai nyugalom javasolt, később, a gyulladás lezajlása után gyógytorna, fizioterápia, gyógyvíz és elektroterápia segíthet. Olvasson az ízületi gyulladásról még többet!

Reklám

Minden jog fenntartva © 2012 Spamagazin - Készítette: Burkon Média