Bükfürdőre is ellátogatott az Év Utazója

golf - BükfürdőBükfürdőn is járt az Év Utazója. Dobos Judit számos nyugat-dunántúli településre látogatott el és jó sok dolgot ki is próbált. A sorból a Vas megyei fürdőváros sem maradhatott ki.

Reklám

A tízhetes kalandozását a Nyugat-Dunántúlon kezdte az Év Utazója. Erről videós beszámoló is készült. Vas megyéből az Őrségben és Bükfürdőn járt. A fürdővárosban golfozott és a Kristály Toronyban is próbára tette magát. Mi is készítettünk videót ezt utóbbi helyszínen. A SpaMagazin Zolával próbálta ki ezt a bükfürdői lehetőséget.

Látszik, Bükfürdő tökéletes alkalmas a fiatal korosztály kikapcsolódásra is - ezt bizonyítja az Év Utazójának látogatása. A fürdőben élménymedencék, szaunavilág, wellness szolgáltatások és egy óriási strand várja a fürdőzőket, a településen pedig számos más programmal tehető élménnyé a nyaralást.


Judit egyébként tíz héten keresztül járja Magyarországot és teszteli a pörgésre vágyóknak összeállított, kalandos programokat. Minden héten másik belföldi turisztikai régióba látogat el, utazása során pedig háromfős profi stáb kíséri.


A beszámolók itt nézhetők meg. Bükfürdői fürdőzésről szeretne többet tudni? Klikk!

Reklám

Minden jog fenntartva © 2012 Spamagazin - Készítette: Burkon Média