Infraszaunával is fogyhatsz - Próbáld ki az akív wellness után!

infraszauna, fogyásSzámtalan jótékony hatása van az infraszaunának. Az élményfürdők wellness-kezeléseinek sorában általában megtalálható ez a szolgáltatás is. Most azt néztük meg, hogyan fogyhatunk ennek a segítségével.

Reklám

Az infraszaunában az ajánlott tartózkodási idő fél óra. Ez idő alatt a testünk izzadni kezd, miközben akár 800 kalóriát is elégethetünk. Amellett, hogy mozgás nélkül fogyunk, a méreganyagok is távoznak.


Természetesen az infraszauna nem helyettesíti a sportot, viszont párhuzamosan alkalmazva segíthet egy-két kiló ledolgozásában. A mozgás és a wellness ötvözése csodákra képes. Amellett, hogy kellemesen pihengetve fogyunk, a szervezetünket más módon is támogatjuk. Például a már említett méreganyagok távozásával, sőt ilyenkor erősödik az immunrendszer, valamint a szív is jobban dolgozik - ennek hatására növekszik az állóképesség. Nem leszünk fáradékonyak.


Akik gyógyfürdőben járnak, próbálják ki és éljenek az infraszaunázás lehetőségével. Jót tesznek a testüknek, lelküknek. Az aktív wellness után kellemes levezetése lehet a napnak.

Reklám

Minden jog fenntartva © 2012 Spamagazin - Készítette: Burkon Média