Az esküvő előtti fáradtság kipihenése a gyógyfürdőben

esküvő, gyógyfürdő, wellnessFáradságos dolog egy esküvő megszervezése. Ha nem veszitek igénybe esküvőszervező segítségét, akkor a menyegző napjáig többször is szükségetek lehet feltöltődésre.

Reklám


Kell közben lazító, pihentető napokat tartani. Senki sem szeretné azt, hogy a nagy napon kifáradtan lépjetek az oltár elé. Nincs annál rosszabb, mint amikor azt várja a menyasszony és a vőlegény is, hogy végre vége legyen az egésznek és pihenhessenek.


A nagy napot élvezni kell, ehhez pedig szükséges a feltöltődés. A jövő évi esküvői szezonra készülve javasoljuk, hogy tervezzétek el már most, mikor lenne érdemes például egy gyógyfürdőt meglátogatni. Ezekben a modern létesítményekben lehetőség van, úgynevezett day spa kezelésekre. Ez azt jelenti, hogy tetőtől talpig feltöltenek és felkészítenek az esküvői teendők további szervezésére.


Javasoljuk, hogy havonta egy alkalommal menjetek el gyógyfürdőbe, élményfürdőbe. Itt lehet kérni különféle masszázsokat: közös kényeztetést, nyugati, keleti, egzotikus, ájurvéda és lávaköves változatokat is. Ezután jöhet egy kis fürdő, mondjuk pezsgőfürdő. Majd tovább folytatva a kikapcsolódást, a gyógyvízben töltődhettek fel.

Érdemes egy kis wellnesst beiktatni, hiszen amellett, hogy segít a stresszes helyzetek kezelésében, egy közös program párotokkal. Ez pedig különösen jó alkalom arra, hogy álmodozzatok és tervezgessétek a jövőtöket.
Érdemes még idén betervezni a fürdőzős napokat, most még egyes helyeken akciósan hozzájuthattok a jegyekhez, vagy az üdülési csekkel is megvásárolhatjátok a belépőket.

Reklám

Minden jog fenntartva © 2012 Spamagazin - Készítette: Burkon Média