Jövőre így wellnesselünk

Jövőre még nagyobb hangsúlyt kapnak a személyre szabott szolgáltatások, és a stresszoldó módszerek iránti igény is igencsak megnövekszik majd. Egyebek mellett ezek alakítják a 2015-ös wellness trendeket.

ReklámKis kutatásunkból az látszik, hogy az egészség megőrzés talán még az eddigieknél is nagyobb hangsúlyt kap majd. 2015-ben a természetes gyógymódok iránti igény is növekedni fog. Újra felismerjük a gyógyfürdők kínálta lehetőségeket és fiatalodik is a spak-ba járók köre.


Jövőre keressük a közösségi élményprogramokat és a stresszkezelésre is még nagyobb igényünk lesz. Szívesebben megyünk olyan helyekre, ahol környezetbarát megoldásokkal találkozhatunk, továbbá szívesen ismerünk meg egzotikus és tradicionális gyógymódokat is.


Gyakrabban megyünk majd rövidebb időre wellnesselni - többször töltődünk fel, de akkor hatékony megoldásokat keresünk. Az étkezésben a személyre szabott kínálat iránti igény is növekszik. Keressük a gluténmentes, vegán, vegetáriánus nyers és paleolit ételeket is.


A mentális egészségre sokat áldozunk. Előtérbe kerülnek a stresszkezelő programok és az egyedi tanácsadások iránti igény is sokakban megfogalmazódik. Szeretnénk, ha megtanítanának minket meditálni, helyesen étkezni és jól pihenni. Várhatón ezek alakítják a 2015-ös wellness trendet.

Reklám

Minden jog fenntartva © 2012 Spamagazin - Készítette: Burkon Média