Forró pillanatok a Bükfürdő Gyógy- és Élménycentrumban

A Bükfürdő Gyógy- és Élménycentrum egyedülálló szaunavilágában április 11-12-én rendezték meg az V. Szaunaszeánsz® Oscar nemzetközi döntőjét. A kilenc magyar versenyző mellett három külföldi – cseh, osztrák, horvát – szaunamester mérte össze a tudását.

Reklám

A versenyzőket a szeánszon részt vevő vendégek, valamint háromtagú zsűri értékelte, technikai, kommunikációs szempontok és a felhasznált anyagok különlegessége alapján. A jó hangulatról és az izzasztó pillanatokról a szaunamesterek által bemutatott versenyszeánszok gondoskodtak.  Az egyedien felépített programok két napon át követték egymást vérpezsdítő zenével, különleges jelmezekkel és egzotikus illatokkal. A leleményes szaunamesterek honfoglaló magyar, indián, kínai időutazó, spanyol táncosnő, börtönből szabadult rab és kelta harcos jelmezbe bújva lepték meg a szauna szerelmeseit.


A Szaunaszeánsz arany Oscar-szobrát az Aquaworld Resort Budapest élményfürdő ifjú tehetsége, Szabó Gyula vehette át, ezüst Oscart kapott Kecskés István, a kecskeméti Hírös Sport Kft. képviselője, míg a bronzszobor Bartha Gábor szaunamesteré lett, aki szintén az Aquaworld Resort Budapest színeiben versenyzett.


A házigazda Bükfürdő Gyógy- és Élménycentrumot Karczmarski Zita képviselte, aki vidám, spanyolos hangulatú szeánszával az előkelő negyedik helyen végzett.

Reklám

Minden jog fenntartva © 2012 Spamagazin - Készítette: Burkon Média