A többség ide jönne nyaralni - Van egy tippünk!

családi wellnessNem csak hogy vágynak Nyugat-Magyarországra a nyaralók, hanem kifejezetten az olyan helyeket keresik, ahol szabadtéri élményfürdő, saját termálvizes medence is van. Tudunk ilyet mutatni!

ReklámEgy nemrég készült felmérésből kiderül, hogy vonzó a hazai utazók körében a nyugat-magyarországi nyaralás. A szállás kiválasztásakor fontos szempont, hogy legyen szabadtéri élményfürdő, saját termálforrás. Lehetőség legyen családi programokra és a különleges ételkínálat is a fő szempontok között szerepel.
Arra, hogy milyen szolgáltatásokat vennének szívesen igénybe a nyaralás alatt, a megkérdezettek 30 százaléka azt a választ adta, hogy elsősorban relaxáló, pihentető kezeléseket.


A gyerekesek számára fontos, hogy kínáljanak az egész család számára programlehetőségeket. Emellett az egészségmegőrzésre alkalmas terápiák iránti igény is vezető helyen van.


A válaszadók 49 százalékának fontos a kültéri élménymedence, 38 százalékának a saját termálvizes forrás. A relaxálásra alkalmas szolgáltatások a válaszadók 69 százalékának kelti fel az érdeklődését, a komplex egészségprogramok a megkérdezettek 43 százalékának szimpatikusak.Ahogy a bejegyzés elején írtuk, mi tudunk egy olyan helyet, ahol mindezt megtalálja. Ide kattintva bővebben tájékozódhat az ajánlatról.

Reklám

Minden jog fenntartva © 2012 Spamagazin - Készítette: Burkon Média