Éjszakai fürdőzés a Mikulással Bükfürdőn (VIDEÓ)

Éjszaki fürdőzést rendeztek a Bükfüdő Gyógy- és Élménycentrumban. Ezúttal az ünnepre hangolódás jegyében, a meghívott vendég ugyanis a Mikulás volt. Már a fürdő bejáratánál ő fogadta a belépőket.

Reklám

Egy kis bűvészmutatvány kíséretében mindenki kapott tőle ajándékot. Hasonlóan a krampuszlánytól, aki naranccsal kedveskedett a vendégeknek. Az ünnepi hangulatot fokozták az élményfürdőben hallható karácsonyi dallamok.

A fürdő élménymedencéjénél a Mikulás különféle bűvésztrükköket mutatott be. A gyerekek és a felnőttek is ajándékot kaptak. Nagy sikere volt a lufiból formázott állatoknak. Az eseményen sokan lazítottak a pezsgőfürdőben és használták ki, hogy éjjelbe nyúlóan fürdőzhetnek, csúszdázhatnak és nézhetnek filmet a vízben pihengetve.


Hasonló eseményekre 2013-ban is számíthatnak a vendégek Magyarország egyik legnépszerűbb gyógyfürdőjében. Sőt már a jövő nyári programokról is megtudtunk néhány részletet.

 

Mit jelent a pirossal kiemelt szó? Játékot! Gyűjtsd össze a kiemelt szavakat, rakd össze a helyes mondatot, és nyerj bükfürdői fürdőzést! A játék részletei itt.

Reklám

Minden jog fenntartva © 2012 Spamagazin - Készítette: Burkon Média