Ilyen kedvezmények járnak a nyugdíjasoknak a gyógyfürdőben (FRISSÍTVE)

Nézzük sorban, milyen kedvezmények járnak most a nyugdíjasoknak a gyógyfürdőben.

ReklámAmellett, hogy olcsóbban juthatnak el a gyógyfürdőbe, más helyszíni kedvezményeket is igénybe vehetnek.

Korábban írtunk róla, hogy ötven százalékos kedvezménnyel juthatnak el a GYSEV nyugdíjas utasai a környék gyógyfürdőibe, köztük Bükfürdőre. Emellett kedvezményes fürdőbelépőre tarthatnak igényt a hatvanadik életévüket betöltött öregségi nyugdíjban részesülők.


Ez utóbbira az Erzsébet-program keretében van lehetőség. Erre pályázni kell, legkésőbb február 25-éig. A nyertesek 2 ezer 500 forintos önrész befizetése után az ország 60 gyógyfürdőjéből választhatják ki, hogy melyikben gyógyulnának szívesen.
Pályázni a www.erzsebetprogram.hu honlapon keresztül lehet. Amennyiben elakadt, segítséget kérhet e-mailben: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát. , valamint telefonon is: 06 1 371 3242.


A kedvezményes belépőn túl rendszeres szolgáltatási akciók is várják a fürdőzőket, sőt, a tb-támogatással igénybe vett kezelések is olcsóbbak lehetnek. Erről is írtunk már - nézze meg a részleteket itt. Használja ki a kedvezményeket és tájékozódjon az akciókról rendszeresen.

 

FRISSÍTVE:

 

Betelet a keret, már nem lehet pályázni a nyugdíjasoknak a kedvezményes gyógyfürdő belépőre

Reklám

Minden jog fenntartva © 2012 Spamagazin - Készítette: Burkon Média