Fogyjon le masszázzsal, ha gondot okoz a rendszeres mozgás!

fogyasztó masszázsA fogyás sokaknak okoz problémát manapság. Ennél is nagyobb probléma némelyeknél, hogy a legtöbb esetben mozogni kell a kilók leadásáért.

Reklám

Létezik azonban egy alternatíva: egy kis odafigyelés mellett a rendszeresen elvégzett fogyasztómasszázs segítségével is le lehet fogyni.

Az egyes élményfürdőkben és a gyógyfürdőkben igénybe vehető masszázsfajta nem a legkellemesebb, viszont hatékony. A rendszeres, hetente többször elvégzett masszírozás segíthet lefogyni. Ehhez azonban az étkezésre is oda kell figyelni.
A masszírozás nyirokmasszázzsal, méregtelenítéssel kezdődik, majd az erős zsírégető masszázs segítségével meg lehet szabadulni a kilóktól. Ebben zsírégető hatású, gyógynövénykivonatokat tartalmazó krémek segítenek.

A megkérdezett szakértő elmondta: az alakformáló masszázs során a bőr alatti kötőszövetekben lévő zsírsejteket erőteljes morzsoló jellegű masszírozással fellazítják. Ez serkenti a vér- és nyirokkeringést, javítja a sejtek anyagcsere folyamatait. Javítja a bőr rugalmasságát, feszességét. Kúraszerű alkalmazása ajánlott. Nem javasolt 60 éves kor felett, valamint visszérproblémák esetén.

Reklám

Minden jog fenntartva © 2012 Spamagazin - Készítette: Burkon Média