Így nyaralunk - Nézze meg, mennyit költünk és hova megyünk

nyaralásÚjra megy nyaralni a magyar. Egyre többen tehetik meg, hogy többnapos kikapcsolódás alkalmával pihenik ki az év fáradalmait. Népszerűek a vízpartok és a wellness is.

ReklámEgy nemrég készített felmérésből az látszik, hogy a magyarok 40-45 százaléka tervez nyaralást az idén. Az utazást választók 70 százaléka belföldön pihen. Minden harmadik nyaraló megy a Balatonra és sokan választják a fürdővárosokat.


A SpaMagazin szerkesztőinek tapasztalata szerint olyan kikapcsolódási lehetőséget keresnek például a gyermekesek, ahol a család minden tagja megtalálja a számára megfelelő kikapcsolódási lehetőséget. A népszerű gyógy- és strandfürdők, élményfürdők rendszerint minden ilyen igényt kielégítenek. A kicsik kültéri és beltéri pancslóban játszhatnak, a fiatalok élménymedencében szórakozhatnak, csúszdázhatnak, a szülők wellnesselhetnek, szaunázhatnak, míg az idősödők és a gyógyulást keresők a gyógyvízben lazíthatnak. Általában azért népszerűbbek az ilyen fürdők, mert itt nem kell attól sem tartani, hogy az időjárás rosszabbra fordul. Hiszen a beltéri medencék ugyanolyan élményekkel szolgálnak, mint a kinti strandmedencék. Nézze meg a részleteket!Visszatérve a felmérésre, kiderült, hogy egy család átlagosan öt napot tölt idén a nyaralással, és körülbelül 90 ezer forint szán minderre belföldön. A külföldi célpontok közül egyébként Horvátország és Olaszország a legnépszerűbb.

Reklám

Minden jog fenntartva © 2012 Spamagazin - Készítette: Burkon Média