Infraszauna használatával könnyedén lehet fogyni

Egy alkalom nem elegendő, viszont pár "izzadás" már eredményt hozhat. Hetente akár két kilót is ledobhatsz magadról.

Reklám

Ehhez azonban még egyszer hangsúlyozzuk: rendszeresen kell infraszaunázni. A szervezet a meleg hatására méregtelenítésbe kezd, beindul az izzadás. Fontos olyan szaunát választani, ahol a lehető legjobb eredményt érhetjük el. A finn szauna nem képes ilyen nagy fogyást eredményezni, viszont az infraszauna segít a méreganyagok mellett a felesleges zsírtól is megszabadulni. Egy alkalommal, fél óra alatt is 300-500 kalóriát tüntethetünk el.


A femina.hu oldalon olvasható, hogy zsírcsökkentő, fogyasztó tulajdonságai mellett az infraszaunának anyagcsere-gyorsító, sőt, bőrszépítő hatása is van.


Az infraszauna használatakor fontos a folyadék pótlása, a vérnyomásproblémákkal küzdők pedig kérjék ki orvosuk véleményét arról, szabad-e nekik ilyen módon testsúlycsökkentésbe fogni.


Az infraszaunában egyébként 50 ºC a hőmérséklet, a páratartalom pedig 10-30 százalékos. Az infrasugarak belülről-kifelé melegítik fel a testet. Az izzadás mennyisége nagyjából háromszorosa a hagyományos szaunáénak, 20-60-szoros méregtelenítő potenciállal rendelkezik.


Kipróbálná? Részletek és lehetőségek itt.

Reklám

Minden jog fenntartva © 2012 Spamagazin - Készítette: Burkon Média