Segítünk betartani az újévi fogadalmat - így fogyhatsz wellness közben

A legnépszerűbb újévi fogadalom a fogyáshoz köthető, a dohányzásról való leszokás mellett a mozgásra is több energiát fordítanánk az év kezdetekor. Mutatunk néhány wellness lehetőséget, amelyeknek az alkalmazásával lehet fogyni. Mi így segítünk betartani az újévi fogadalmat.

ReklámNagymértékű fogyás ugyan nem érhető el csak wellness kezelések segítségével, ennek ellenére pár kilótól így is meg lehet szabadulni. A "nagy fogyásban" pedig egyértelműen segít. A mozgás természetesen nem helyettesíthető, ahogy a megfelelő étrend sem. A fogyókúra tervbe azonban érdemes beilleszteni a következő wellness megoldásokat:


Szaunázáskor az izzadás hatására csökken a testsúly. A méreganyagok mellett a súlyfeleslegből is könnyedén le lehet adni.
A fogyasztó masszázs során is csökkenthető a testsúly. Az ilyen masszírozáskor fokozzák a zsírégető hatást - így érhető el eredmény.


Ahogy írtuk, a mozgás elengedhetetlen, érdemes rendszeresen aktív wellness programokon is részt venni. Akár aqua bike vagy aqua step edzésen. Ezeken a mozgásprogramokon olyan fürdőzők is részt vehetnek, akiknek a szárazföldön nehezükre esik a mozgás. A vízben ugyanis mentesülnek az ízületek a nagy igénybevétel alól.


Nézze meg, milyen wellness lehetőségek kínálkoznak még a gyógyfürdőben!

Reklám

Minden jog fenntartva © 2012 Spamagazin - Készítette: Burkon Média