Ilyen lesz az idő augusztusban - strandolásra alkalmas

napEz vár ránk az elkövetkezendő hónapban. Ilyen időre számíthat Bükfürdőn augusztusban.

Reklám


Az előrejelzések szerint július hátralevő napjaiban a legmagasabb hőmérséklet 33 fok lesz, erre 28-án lehet számítani. Most hétvégén még alacsonyabb, 23 fokos lesz a levegő hőmérséklete, egy kis csapadékkal is számolni kell. Utána viszont fokozatosan növekszik, harminc fok körül marad a hőmérséklet egészen augusztus közepéig. Kevés esőre csak augusztus elején lehet számítani. A nyolcadik hónap szinte teljes egésze alkalmas lesz a strandolásra, a wellnesselésre. A leginkább napos időszak augusztus 8-ától a hónap közepéig terjed.

Augusztusban visszatér a nyár, újra 30 fok lesz


Arról, hogy a Bükfürdő Gyógy- és Élménycentrumban az 50. születésnapon milyen idő lesz, hamarosan beszámolunk. Azt viszont már most eláruljuk, hogy az éjszakai fürdőzéseknek is kedveznek a hőmérsékleti viszonyok. Az augusztus 10-ei éjszakai fürdőzéskor 20 fok körül alakul az éjszakai hőmérséklet, míg 17-én is hasonlóra számíthatunk.
Ne feledjék, a Bükfürdő Gyógy- és Élménycentrumban napsütésben és esőben is élmény a fürdőzés. Rosszabb idő esetén ott a fedett tér a kellemes kikapcsolódásra.

Reklám

Minden jog fenntartva © 2012 Spamagazin - Készítette: Burkon Média