A termálfürdő szolgáltatások vonzzák a kuponos utazókat is

A termálfürdő és a wellness vonzza az utazókat. A szallasguru.hu összeállítása szerint az 50 százalék kedvezmény, a félpanziós ellátás és a legalább 3 csillagos szolgáltatás a leginkább keresett a kuponos szállásközvetítő oldalakon. Önt is érdeklik hasonló akciók?

ReklámAz ilyen kedvezményeket leginkább a középkorú, budapesti hölgyek keresik. A legfontosabb szempont a választásnál az ár. Az átlagos foglalás az elmúlt 15 hónapban 24 ezer 800 forintos áron történt, ez átlagban 49 százalékos kedvezményt jelent.


Jellemzően két személy két éjszakát tölt el ezért a pénzért valamelyik termálfürdő szomszédságában található szállodában vagy olyan hotelben, ahol saját wellness részleg található. Keresettek tehát a fürdővárosok.


A kuponos oldalak népszerűsége igencsak megugrott az utóbbi időben, az első negyedévben dupla annyian látogatták a szallasguru.hu oldalt, mint egy éve.

Úgy tűnik, az utazás, a kikapcsolódás* szervezése leginkább az interneten történik már, igaz ez a termálfürdő akciók felkutatására is. Mielőtt foglalna, nézze meg, az adott időszakban milyen kedvezményeket kínálnak például a termálfürdő, élményfürdő komplexumok. Gyakran egy jól kiválasztott szállással és mellé jó időben vásárolt spa szolgáltatással negyed annyiért is exkluzív élmény lehet az Öné. Klikk, ha kíváncsi az aktuális kedvezményekre.


*Mit jelent a piros csillag? Gyűjtsd össze a SpaMagazin bejegyzéseiben a kiemelet kifejezéseket és nyerj szuperkombi fürdőbelépőt! Olvasd el a részleteket itt!

Reklám

Minden jog fenntartva © 2012 Spamagazin - Készítette: Burkon Média