Harmónia: a téli wellness lehetőségekre hívják fel a figyelmet

A téli wellness lehetőségekre hívják fel a figyelmet. A hívószó: harmónia. A Magyar Turizmus (MT) Zrt. téli belföldi kampányában a feltöltődési lehetőségekre irányítja rá a figyelmet.

Reklám


Test és a lélek egyensúlya – SZÉP-kártyával is elérhető harmónia - ez a kampány szlogenje. Ezzel emlékeztetnek mindenkit arra, hogy SZÉP-kártyával is lehet fizetni szállásért és fürdőbelépőért, továbbá bizonyos gyógyvizes szolgáltatásokért.



Írtunk már róla, hogy SZÉP-kártyával vásárolható wellness-fürdő belépő, gyógy- és wellness-kezelés, tb által támogatott kezelés. Plusz szolgáltatásként igénybe vehetők például a gyógymasszázsok, a pakolások és a hidroterápiás kezelések. Emellett kényeztető spa csomagok és kényeztető masszázsok is szerepelnek a kínálatban. Részletek itt.



Nem véletlen, hogy a MT Zrt. a téli wellness népszerűsítését fontosnak találja. Hiszen a szállodák belföldi vendégéjszakáinak 47,6 százalékát gyógy- és wellness-szállodákban regisztrálták. Ezek szerint szeretünk wellnesselni.


Szeretne gyógyfürdőben feltöltődni, kipróbálna különféle wellness szolgáltatásokat? Segítünk. Tegyen a test és a lékek egyensúlyáért itt!

Reklám

Minden jog fenntartva © 2012 Spamagazin - Készítette: Burkon Média