Nézze meg, milyen panaszok gyógyíthatók hangterápiával

Hangterápia BükfürdőA hangok is gyógyítanak. Tudományosan igazolt, hogy a zenének fájdalomcsillapító hatása van. Mivel a kedvenc zene, a kellemes hangok segítenek az ellazulásban, ezért javul tőle a közérzet.

Reklám

 

A zene kiváló a hát- és nyakfájdalmak enyhítésére, emellett az ízületi gyulladástól, a porckopástól, a fejfájástól és a migréntől szenvedőknek is nyújtat segítséget.


A kutatás eredménye szerint főként a fiataloknál hatásos az ilyen típusú fájdalomcsillapítás. A kellemes hangok, a kedvenc zene sokak számára jó élményekhez kapcsolódik. Így a testi és a lelki ellazulásban is segít.


A gyógyfürdőben is van már lehetőség kipróbálni a hangterápiát.Olvasható, hogy a hangokkal való gyógyításnak régi hagyománya van, a hangterápia a rezgésterápia legősibb formája. A rezgés elsősorban a testünkben található rendkívül jó éltető és közvetítő közegen, a vízen keresztül hat. Az emberi test nagyjából 70-80 százalékban vízből, illetve folyadékból áll. A testre helyezett tálak rezgései koncentrikus körök formájában terjednek el, áramlanak szét az egész testünkön, mélyen, a sejtek szintjéig fejtik ki a hatásukat, ezáltal olyan helyekre is képes hatni, mint a csontok üreges részei és az ízületek. Képes a pangó területeket ismét a véráramba visszaállítani, s szépen, fokozatosan feloldani a fizikai blokkokat.


Arról, hogy milyen egészségügyi probléma esetén ajánlott a hangterápia, itt olvashat. Ugyanitt az árakról is tájékozódhat.

Reklám

Minden jog fenntartva © 2012 Spamagazin - Készítette: Burkon Média