Életreszóló.hu: a legújabb bejegyzések

Top romantikus programok, szobaárak a májusi hosszú hétvégén, gyógyvíz és egészség, Vas megyei ételek - ezekről olvashatsz a legfrissebb bejegyzések között.

Reklám

 

TOP romantikus programok fiatal utazóknak

Egy jól megtervezett romantikus program maradandó élménnyé válhat, legyen az egy nyaralás, egy hétvége, vagy akár csak egy egynapos kirándulás. Amellett, hogy pihentető kikapcsolódással jár, legyen az egy túra, egy felfedezés, vagy wellness, esetleg vacsora egy kitünő étteremben, mindenképpen olyan emlék lesz, amire késöbb is öröm lesz visszagondolni. A legfontosabb viszont, hogy tervezzünk előre, érdeklődjünk a szállásokról, szolgáltatásokról, vagy akár az időjárásról is, hiszen egy rosszul megválasztott program könnyen elronthatja a romantikát.

A májust is egy hosszú hétvégével indítjuk - mutatjuk a szobaárakat

A wellness és a kikapcsolódás jegyében Sárvár város szolgáltatásait, a szállásadók ajánlatait néztük meg. Sokszor írjuk, hogy a hosszú hétvégék már mind telítettek a hotelekben, az árakat tekintve tényleg mindenki megtalálhatja a pénztárcájának legmegfelelőbb ajánlatot, így pedig nem csoda, hogy egy nagy múltú fürdőváros apartmanjait, hotelszobáit gyorsan "elkapkodják". Az ár változó, apartman két éjszakára 23 ezer 964 forinttól, félpanziós prémium kikapcsolódás 170 ezer forinttól kapható. Választék van bőven, de ha május első napjaira tervezünk hosszú hétvégét, akkor érdemes sietni!

A mozgásszervi problémákkal küzdők többsége ezeket a fürdőket választja

Magyarország termálvízben nagyon gazdag, összetételük, így pedig gyógyhatásuk is különböző. Vannak olyan vizeink, amelyek légzőszervi, vagy gyomor bántalmak esetén hatásosak, és léteznek mozgásszervi, gyógyulást segítő gyógyvizek is. Amellett, hogy kikapcsolódást, felüdülést jelentenek a fürdők, szakképzett orvosi részleggel is rendelkeznek, így pedig a gyógyászati kezeléseket személyre szabottan vehetjük igénybe. 

Ha Vas megyébe utazol, ezeket mindenképpen kóstold meg!

Egy korábbi cikkünkben az egyes tájak jellegzetes ételeit vettük sorra. A bejegyzésünkben a Vas megyei dödölléről, a vasi pecsenyéről és a vargányás sertéspörköltről is olvashattok. De, ami talán ennél fontosabb, megmutatjuk, hogy hol tudjátok megkóstolni. 

Reklám

Minden jog fenntartva © 2012 Spamagazin - Készítette: Burkon Média