Nem csak hölgyeknek: a természetes szépülésért ezt kell tenni

A szépségért meg kell szenvedni - mondják sokan. Nem biztos, hogy ez így van. Ellenkezőleg: a szépségért pihenni kell. Ez pedig igencsak kellemes időtöltés. Nézze meg, természetes módon miként szépülhet!

ReklámA napidoktor.hu cikkében olvashatjuk, hogy évszázadokkal ezelőtt nem léteztek kozmetikumok, a hölgyek mégis szépek voltak. Tudták, mit kell tenniük. Ismerték a természetes trükköket. Egyebek mellett jutott idejük a pihenésre.
Igaz, a mai viszonyok között nehéz kellő időt kikapcsolódással tölteni. Ennek ellensúlyozására alkalmasak a különböző készítmények. Mégis, aki teheti, használja ki például a termálvíz szépítő hatását. Szánjon időt havonta legalább egyszer egy-egy wellness napra.A meleg vízben ellazulunk, elengedjük a problémákat. Megszűnik a stresszes állapot. Így az arc is kisimul. A wellness nap alkalmával kicsit többet is aludhatunk. A wellnessfürdő pihenőterében elhelyezett nyugágyak lehetőséget teremtenek a szundításra is. Egy svéd tanulmány bizonyította, hogy a kipihent embereket szebbnek, vonzóbbnak, egészségesebbnek találják a társaik. A tanulmányban részt vett alanyoknak fényképek alapján kellett véleményt alkotniuk másokról - mindez a napidoktor.hu bejegyzésében olvasható.Ha szeretnénk még többet tenni a pihenésen kívül a természetes megszépülésért, vegyünk igénybe arcmasszázst és szaunázzunk is egyet. Írtuk korábban, hogy a szauna segít megszépíteni az arcot. A szaunázáskor a bőr elhalt hámrétege leválik, az arc megmosása után ez pedig eltávolodik, ilyenkor a bőr teljesen megtisztul. Az arc pedig megszépül. Próbálja ki a természetes módszereket!

Reklám

Minden jog fenntartva © 2012 Spamagazin - Készítette: Burkon Média