Tippek arra, hogy stresszmentes legyen a fürdőbeli élmény

Lisa Mirza Grotts elismert etikett szakértő összegyűjtött pár dolgot annak érdekében, hogy stresszmentes legyen a spa-nap.

Reklám

Először is a spa lényegét hangsúlyozza: a béke, a nyugalom és a feltöltődés.Ezen alapgondolaton végighaladva az az optimális, ha minden gondodat otthon hagyod. Hogy is lehetséges ez?
Az első lépés, ha előre időpontot foglalsz a kezelésekre, döntsd el, hogy férfi vagy női masszőrt szeretnél, és ezt is jelezd előre. Szólj arról is, ha bármi egészségügyi problémád van, vagy ha terhes vagy. Ne feledd: az ott dolgozók azért vannak, hogy békét és nyugalmat adjanak át, és segítsenek elfeledni a mindennapi gondokat, ezzel elősegítsék a gyógyulást.

masszázs

Masszázstippekért klikk ide


Fontos, hogy minden ékszert és értéket hagyj otthon. Kinek hiányzik az, hogy azon aggódjon, mit hova rakott? Kapcsolj ki minden mobil eszközt, csak a feltöltődésnek élj. Ez a gyógyfürdőkben kimondottan fontos, hiszen nem lehet úgy ellazulni, ha az embernek állandóan szól a mobilja.
A kezelésekre érkezz pontosan! Ha késtél, már kevesebb idő lesz a feltöltődésre, és az odafelé vezető úton is azon gondolkozol, hogy vajon pontosan érkezel-e. Időben indulj el!
Nem gond, ha szégyenlős vagy. A masszázs nem feltétlenül meztelenül történik, és a szaunában sem kötelező levenni a törölközőt. A szauna etikettről korábbi cikkünkben olvashatsz.
Kérdezz bátran a terapeutától. Jelezd, ha valami rossz érzés kerít a hatalmába, és hátráltatja az ellazulást.
A kezelések előtt igyál sok vizet. Hidd el, még jobb lesz a végeredmény! - olvasható a szakértő huffingtonpost.com oldalán vezetett blogjában.

Reklám

Minden jog fenntartva © 2012 Spamagazin - Készítette: Burkon Média