Sókabinban gyógyulhat a náthából és az asztmából is

sohegySegítsen a légutainak, a pollenszezon végén is hatásos lehet egy sókabin kúra. A kezelés során megszűnhet az allergia okozta orrfolyás, és a nátha is elmúlhat.

Reklám


Az őszi időjárás sokakat "megtréfál", előfordul, hogy könnyebben náthás lesz ilyenkor az ember. Segítségként felmerülhet a sókabin, mint kezelési lehetőség. A sós levegőről tudjuk, hogy jótékonyan hat a légutak és a tüdő problémáira egyaránt. Az úgynevezett haloterápia az allergiásoknak is kimondottan ajánlott. Az asztmával küzdőknek pedig majdhogynem kötelező.


A sókabin falai és padló része is kősóval borított, ahova betérve a vendég meghatározott ideig tartózkodhat. A sós levegő jó a hörghurutra, náthára, torokgyulladásra, arcüreggyulladásra és a már említett asztmára is. Emellett külsőleg is segít, a bőrbetegségek gyógyítására a panaszok enyhítésére is kiválóan alkalmas. Szakemberek ajánlják pikkelysömör, ekcéma esetén is.


Az eredményes kezeléshez több alkalommal tanácsos élni a legtöbb gyógyfürdő által kínált lehetőséggel. Az ár helytől függ, fél óra nagyjából 1500 forintba kerül.

Reklám

Minden jog fenntartva © 2012 Spamagazin - Készítette: Burkon Média