Gyertyafényes Valentin-napi barlangfürdőzés, éjszakai élményfürdős lazítás és szerelmes szauna szeánszok - Megnéztünk néhány akciót, ami érdekelhet

A wellness fürdők készülnek. Lesz bőven akció és éjszakai fürdőzés is Valentin-napkor. Mutatunk is néhányat, íme.

Reklám

Szentgotthárdon a fürdőben Valentin-hétvégét tartanak. Február 13-15. között különleges, Dolce Vita aromamasszázst kínálnak, természetesen páros kedvezménnyel. Ugyanitt szaunaprogramokkal és éttermi ajánlatokkal is várják a szerelmeseket. Részletek a fürdő honlapján.

Mesteriben éjszakai fürdőzést tartanak. Ráadásul gyertyafényes, pezsgős vacsorával és nosztalgiazenével. Mindez az új Mesteri Barlangfürdőben február 14-én este nyolc órától. A jegyek korlátozott számban válthatók, így érdemes sietni. Részletek a fürdő Facebook oldalán.

Valentin-napi program Sárváron is lesz. Az itteni élményfürdőben zenés, fáklyafényes éjszakai fürdőzésre várják a szerelmeseket. A program február 13-án, pénteken lesz, este hét órától egészen éjjel két óráig tart. A belépő az éjszakai fürdőzésre 1 500 forint. Részletek a sárvári fürdő Facebook oldalán.

A Zalakarosi Fürdőben Children of distence Valentin-napi fürdőparty lesz. Ahogy a legtöbb fürdőben, itt is éjszakai csobbanásra várják a párokat. De lesznek szauna szeánszok és sok-sok meglepetés - ígérik a honlapon a szervezők.

Lesz love-tengeri sós felöntés, sweet honey és Valentin-napi gyümölcs szeánsz. Nyitás: este kilenc óra. Részletek és árak itt.

fotó: Sárvár.hu

Reklám

Minden jog fenntartva © 2012 Spamagazin - Készítette: Burkon Média