Természetes gyógymódokkal a köszvény ellen

Ahogy a legtöbb betegséggel, úgy a köszvénnyel szemben is fel lehet venni a harcot természetes gyógymódok segítségével. A cseresznyefogyasztás mellett egyes gyógyfürdős kezelések is hatásosak lehetnek az ilyen típusú ízületi problémák gyógyításában.

ReklámFriss kutatások támasztják alá, hogy a cseresznyefogyasztás csökkenti a köszvényes rohamok előfordulását. A gyümölcs antioxidánsok, gyulladáscsökkentők mellett antocianinokat tartalmaz. Ezek rendkívül hatásosak a kezelésben.


A köszvényről a tünetkeresőnkben is olvashat. Itt megtalálja a betegség pontos meghatározását, kialakulásának az okát és természetesen az ajánlott gyógyfürdő kúrákat. 


A Bostoni Egyetem kutatói bebizonyították, hogy napi 30 szem cseresznye elegendő ahhoz, hogy csökkenjenek, megszűnjenek a köszvényes rohamok - erről a távirati iroda tájékoztatott. A legjobb eredmény azonban a gyógyítási módok ötvözésével érhető el.Köszvény - SpaMagazin tünetkereső:A köszvény egy fehérje-anyagcserezavar, melynek kialakulása összefügg a táplálkozással. Gyakran társul cukorbetegséggel. Ízületi betegség, amit az ízületben, esetleg a vese-csatornácskákban kicsapódó urát kristályok okoznak.>>> Tovább a tünetkeresőbe  <<<Eredményes a kezelésekben, ha gyógyszerek segítségével csökkentjük a húgysavszintet. Fehérjeszegény étrendet folytatunk. Sok folyadékot célszerű fogyasztani és kevesebb húst. Kerülje az alkoholt. A szauna és a kénes gyógyvíz is segíthet. Bizonyos esetekben azonban a magas hőmérsékletet nem ajánlják. A lehetséges gyógymódokról kérje ki szakorvos tanácsát.


Vegye fel a kapcsolatot!

Reklám

Minden jog fenntartva © 2012 Spamagazin - Készítette: Burkon Média